banner-duurzaamheidsdoelstellingen-nl

Als investeerder, werkgever en partner voor onze zorgverleners, verenigd door een gemeenschappelijke visie voor onze bewoners, erkennen wij onze bedrijfsverantwoordelijkheid en streven we ernaar onze rol te vervullen bij het nastreven van deze doelstellingen. De ambitie van Care Property Invest is om een ​​leider te worden op het gebied van duurzaamheid binnen de vastgoedsector voor de gezondheidszorg. Om ons voor te bereiden op de komende uitdagingen, zoals de vergrijzing, toenemende ongelijkheden, klimaatverandering en energietransitie, moeten we belangrijke obstakels aanpakken en naar de toekomst kijken.

De COVID-19-pandemie heeft het belang van voldoende gezondheidsvoorzieningen en aangepaste infrastructuur benadrukt. Terwijl de gevolgen van de pandemie voor de bredere bevolking voortduurden tot 2022, heeft de start van vaccinatieprogramma’s in heel Europa geholpen bij het bevorderen van een meer alomvattend begrip van de gevaren die aanwezig zijn in residentiële zorgcentra, waar de bezettingsgraad over het algemeen een heropleving kende in de tweede helft van 2021 en in 2022.

We hebben onlangs ons strategisch kader herzien door een nieuwe materialiteitsoefening uit te voeren die voldoet aan de eisen van het dubbele materialiteitsprincipe van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Op basis van deze beoordeling heeft Care Property Invest zijn ESG-verplichtingen vormgegeven, met de nadruk op drie impactgebieden: “Investeringen in duurzame gebouwen”, “Bouwen van duurzame relaties” en “Leiden door ethische praktijken”. Deze verplichtingen, vertaald in meetbare doelstellingen, stellen ons in staat een sterke duurzaamheidsbasis op te bouwen binnen onze strategie en onze bedrijfsvoering.

huisjes-1200px-rgb_huisje2

ROADMAP VOOR DE TOEKOMST

Om onze duurzaamheidsstrategie effectief uit te voeren, hebben we een duurzaamheidsroadmap opgesteld waarin specifieke doelstellingen worden beschreven om onze inspanningen te begeleiden. Deze roadmap zal naar verwachting evolueren in het komende jaar, omdat we van plan zijn science-based targets vast te stellen die in lijn zijn met industriestandaarden en ervoor zorgen dat onze milieudoelstellingen meetbaar en tijdgebonden zijn.

roadmap-sustainability-2023-nl

 Title

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.