Deelname Care Property Invest aan Finance Avenue

Deelname Care Property Invest: Finance Avenue

Schoten, België – 10 november 2016 –

Finance Avenue – 19 november 2016 –Tour&Taxis Brussel

Care Property Invest neemt op 19 november deel aan de 11e editie van de Finance Avenue beurs, de grootste beurs voor private beleggers en spaarders in België. Deze gratis toegankelijke beurs is georganiseerd door De Tijd en wil een ruim publiek kennis laten maken met interessante investeringsmogelijkheden in de meest uiteenlopende financiële domeinen, waaronder het zorgvastgoed, onder begeleiding van topexperts. Met meer dan 40 exposanten en meer dan 50 verrijkende workshops op het programma, belooft dit evenement in elke betekenis van het woord een rendabele dag te worden.

Care Property Invest verwelkomt u graag op stand 9 in de Immo Corner om samen met onze vastgoedexperts te bekijken waarom investeren in ons zorgvastgoed loont. Want door de bijzondere invulling van haar maatschappelijk doel, zullen haar aandeelhouders, dankzij een wetsvoorstel van minister Van Overtveldt, blijven genieten van een verlaagde roerende voorheffing van 15% (i.p.v 27%).* Maar dat is niet de enige reden waarom investeren in ons zorgvastgoed loont. Wat dacht u van een solide en stabiel dividendrendement daarbovenop?

Of ontdek de interessante visie op de toekomst van investeringen in zorgvastgoed van onze CEO Peter van Heukelom en CFO Filip van Zeebroeck tijdens een boeiende workshop in Finance corner 5 om 14.30u.

* De aanpassing zal naar alle waarschijnlijkheid van kracht worden vanaf 01/01/2017.

Praktische informatie

Details workshop Care Property Invest: 14.30u – Finance Corner 5

Details stand Care Property Invest: Stand 9 – Immo corner

Openingsuren Finance Avenue: 09.00u – 17.00u

Adres: Tour&Taxis (shed 3) – Havenlaan 86c bus 309, 1000 Brussel

Algemene informatie: Website Finance Avenue- Algemene info

Gratis inschrijven via: Website Finance Avenue- Inschrijvingen

Kwartaalcijfers – Tussentijdse verklaring van de Raad van Bestuur 3de kwartaal 2016

Care Property Invest publiceert volgende donderdag, 17 november haar Tussentijdse Verklaring van de Raad van Bestuur 3de kwartaal 2016. U kan deze publicatie om 17.40u, na afloop van beurstijd, in uw mailbox verwachten.